GODE VENNER

Meningsfulle opplevelser

«Gode Venner» handler om at de beste turene gjøres med de du setter pris på. Jøraandstad Consulting vet å sette sammen aktiviteter og opplevelser som ivaretar den gode «følelsen».

Våre skreddersydde aktiviteter tar på alvor dine ønsker og behov. Begreper som «usminket», ekte og ærlig står helt sentralt.
Vår oppgave er å tilrettelegge for at sansene åpnes og at programmet oppleves som unikt og meningsfullt.

Yachten Ylajali i Svolvær

MISSION//LOFOTEN

Den vakre Seil-yachten Ylajali, med sine 80 fot, ligger klar ved kai i Svolvær. Ombord er det ikke spart på noe. Du og din gruppe bestemmer selv innholdet for dagene. Lofoten ligger klar for å bli oppdaget. Vår nederlandske skipper tar oss trygt til de «hemmelige»plassene. Dobbelt-lugarer med eget toalett, gir god optimal komfort. Toppturer med og uten ski, havfiske, kajakk, gåsejakt…ditt valg! Vår Italienske kokk tilbereder dagens fangst ombord, eller kanskje vi griller noen gode kjøttstykker innerst i Trollfjorden? Seil eller motor? I Lofoten er det været som bestemmer…

«Ylajali må være Lofotens flotteste møterom (..)»

MISSION//LOFOTEN er hva dere skal være med på, om målet er den store «ones in a lifetime» opplevelsen. Turforslag/innhold/varighet settes i samarbeid med kunden. Godt egnet for ledergrupper som ønsker å flytte møterommet ut i naturen..
Ylajali er det optimale klasserom for fysisk og mentalt påfyll.

Tid på året: April – Juni /August – September
Varighet: 2-6 dager (etter avtale)
Fremdrift: seil/motor
Maks antall: 12 stk
Mannskap: 3
Møteromsfasilitet: JA
Lugar: Dobbel
Wi-Fi: JA
Pris: Ut i fra ambisjon og tid
Alt nødvendig utstyr inkludert

Send forespørsel
Den gode samtalen. Foredrag

DEN GODE SAMTALEN

Lofoten gir rom for ettertanke og refleksjon.
Du er invitert til «den gode samtalen», som finner sted rundt bålet. Dette er en urgammel kommunikasjonsform, som bedre enn noe annet åpner opp for meningsfulle samtaler knyttet til temaer som ønskes å debattere. Mindfullness. Ved hjelp av Coaching teknikker blir samtalen «fyrt oppunder» og maner frem bevissthet og en sanselig tilstedeværelse.

Dette konseptet er tilpasset brukergrupper som har behov for tette og nære koplinger, hvor det å bli «sett og hørt» er en vesentlig faktor.
«Den gode samtalen» tilrettelegges og gjennomføres der hvor det er hensiktsmessig for gruppen.

Tid på året: vår/høst/vinter
Varm mat: Etter avtale
Varm drikke: Inkludert
Fingermat: Inkludert
Varighet: Etter avtale

Send forespørsel
Ongajok Fjellstue. Jøraandstad Consulting / Fyrbøter

FINNMARK PÅ SITT BESTE

«Gode Venner» arrangerer i samarbeid med Ongajoksetra, perlen av hva som tilbys av opplevelse og innlevelse i Finnmark, Europas største villmark -et skreddersydd opphold vi tror du sent vil glemme. Noen kilometer fra Alta flyplass ligger den unike setra, med sitt tun av laftede tømmerhus som samlet sett gir en atmosfære, så ekte og innbydende som du bare kan tenke deg. Når Henning, står i døra og ønsker velkommen, er dette starten på noe som vil sette spor..
Dette er stedet å besøke, om det er nord-lyset om vinteren, stor-laksen eller sprek ørret tatt på tørrflue som frister. Rypejakt, tett på reindriftsnæringen, eller kanskje kryssing av Finnmarksvidda med snøscooter?
For noen kan det å vandre på vidda for egen maskin, på ski eller pr fot, og la blikket fare uendelig, være det som lokker.

Tid på året: sommer/vinter
Ankomst: SAS til Alta. Gruppen hentes på flyplassen av minibuss.
Alle måltider: inkludert
Overnatting: Enkel/dobbelt rom
Kapasitet:
Guiding: inkludert
Motorisert ferdsel: gjeldende priser
Aktiviteter: Innlandsfiske/havfiske fra båt/topptur/vandring/Rypejakt/Scooter safari/badestamp mm.

Send forespørsel
Del siden Facebook