REFERANSER

Hyggelige tilbakemeldinger:

Hvis man er ute etter å få nøret opp under motivasjon og lagånd, eller få blåst liv i glør som har mistet litt effekt, vil jeg anbefale fyrbøter Steinar på det varmeste. Min avdeling ga kun gode tilbakemeldinger etter en inspirerende, klartenkt og -talt seanse. Steinars førstehånds- og inngående kjennskap til Forsvaret og prestasjonskultur i eliteavdelinger blir anvendt på en både smart og ydmyk måte, også i møte med et kresent og kravstort publikum. 
God stemning!
Gøran Hoel, sjef – 331 skvadron/ RNoAF

Steinar ER fyrbøter – han skuffer på med kull når det trengs, han loser med klart blikk og teft, og han lafter tanker og handling. 
Steinar motiverer og inspirerer, men viktigst av alt: han stiller gode spørsmål på gode tidspunkt som får deg til å reflektere rundt de tingene du bør sette i perspektiv. DET er det ikke mange som kan!
Tone Danielsen, Sosialantropolog/Seniorforsker – FFI

Hvis du vurderer å engasjere en Coach eller gjennomføre motivasjonsseminar så kan jeg anbefale Steinar på det varmeste. Han ser nye løsninger der man har gått seg fast i et tankemønster. Han er effektiv og løsningsorientert. Steinar er en varm person og svært god kommunikator som kan å spisse et budskap så det ikke bare treffer de det er ment å treff, men også på finurlig vis evner å fremheve BUDSKAPET. Jeg vil på det varmeste anbefale alle å oppleve Fyrbøteren Steinar!
Roar Syltebø, Daglig leder – InfoPad

Som tidligere leder for et prosjekt med hovedmål kompetanseutvikling, gjorde jeg noen rette ting, en av de kloke valgene jeg tok var å engasjere Steinar som prosessutvikler for et delprosjekt. Steinar, er en resultatorientert person med glimt i øyet, samtidig som han er reflektert og lar mennesker slippe til. I min verden er et slik at Steinar ikke velger korte og enkle løsninger, men evner å sette ting i et litt større perspektiv, hans inspirerende og vinnende vesen er ingen ulempe, det skal gudene vite, men samtidig har han denne jordnære ‘attityden’ som jeg bestemt mener er effektivt i utviklingsprosesser, enten det er i definerte prosjekter, innen bedriftsutvikling eller i offentlig forvaltning.
Knut Einar Ravlo, Area Manager, Studiekoordinator – Høgskolen i Narvik

Steinar har masse energi og positiv utstråling! Han er kreativ og en god utvikler, og dyktig på formidling / kommunikasjon. Som leder er han inkluderende og raus, og glad i utfordringer og «hårete» mål.
Sissel Ødegård, Markedskoordinator – Olav Thon Gruppen

Steinar er reflektert, utradisjonell, raus, åpen og mottakelig for innspill. Han er kunnskapsrik, kreativ, slagferdig, målrettet og resultatorientert, en pådriver for teaminnsats – en kombinasjon som gir karakteren: «Best i test».
Siri Bjercke, Frivillig – Norske Kvinners Sanitetsforening

Steinar is the most creative professional I have ever met in the travel industry. He is dedicated, smart and knows how to make clients get their ROI, pluss more. 
Steinar is also the one to ask if you wanna have some fun.
Rune Kufaas, Senior Advisor / Partner – Sjurelv & Kufaas AS

Vi har hatt gleden av å ha Jøraandstad Consulting på jobben vår for å fyre oppunder vårt eget bål. Det klarte han godt! 
Jeg sitter igjen med mange nye tanker og er ikke så lite oppglødd og motivert for å ta fatt på en ny vri i arbeidsdagen. Deilig å bli inspirert og få «aha» opplevelser rundt det vi til daglig jobber med. Han er flink, han Steinar! Det anbefales!
Bente Hardy – Presenta Norge

Del siden Facebook